Uyusun da büyüsün oynayarak öğrensin!

Onların oynayarak, eğlenerek eğitim hayatına mutlu başlangıç yapmaları çok önemli.

Onların oynayarak, eğlenerek eğitim hayatına mutlu başlangıç yapmaları çok önemli.

uyusundabuyusunDoğdukları andan itibaren çocuklarımız için kusursuz beslenme ve bakım programları yapıyoruz. Her şeyi saatinde yapmaya dikkat ediyoruz. 5 dakika geciksek, stres oluyoruz. Bakım sürecindeki bu titizliğimiz, çocuğumuzun büyümesiyle birlikte yerini gelecek üzerine yapılan planlara bırakıyor. Bu planların büyük bir çoğunluğu da onların eğitim hayatıyla ilgili oluyor.

ÇOCUK GELİŞİMİ HAKKINDA HER ŞEY

“Hangi okula gidecekler, nasıl bir eğitim görecekler, eğitim hayatını sevecekler mi?” gibi bir sürü soru içinde boğulurken tek fark ettiğimiz ise, “uyusun da büyüsün” dediğimiz günlerin gerilerde kalmaya başladığı... Okul öncesi eğitim dönemine adım attığımız anda, çocuğumuz için yoğun bir arayışa giriyoruz. Çevremize danışıyoruz, araştırmalar yapıyoruz, kaliteli, güvenilir ve uzmanlarca hazırlanmış kaynaklar arıyoruz. Oyun çağındaki çocuklarımıza yaşlarına ve kişisel gelişimlerine uygun kaynaklar sunmamız gerekiyor. Onların oynayarak, eğlenerek eğitim hayatına mutlu başlangıç yapmaları çok önemli. Özellikle dijital eğitim olanakları, teknolojiyi çok iyi kullanan yeni nesil için çok iyi bir kaynak oluşturuyor. Burada seçim yaparken ailelere düşecek görev ise, ürünlerin uzman kontrolünde, deneyimli firmalarca, eğitsel olarak hazırlanmış olması. İnternette geçirilen zamanın çocuk için kaliteli olmasını istiyorsanız, seçiminizi eğitsel olandan yana yapmalısınız. Bu konuda, Türkiye’de eğitim teknolojileri alanında başarılı örnekler bulunuyor. HÜRRİYET AİLE

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:14 Kasım 2013Yayınlanma Tarihi:19 Kasım 2013

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.