Uyuşturucudan kurtulmak için..

Konya'da iki ayrı kuyumcudan hırsızlık yapan ve uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen zanlı, tutuklandı.

Konya'da iki ayrı kuyumcudan hırsızlık yapan ve uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen zanlı, tutuklandı.

Konya'da uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen zanlı, iki ayrı kuyumcudan hırsızlık yaptığı için tutuklandı. Güvenlik kamerasınca kaydedilen olay sonrası zanlının, uyuşturucudan kurtulmak için cezaevine girmek istediği öğrenildi.

UYUŞTURUCU BAĞIMLILIĞINDAN KURTULUN!

uyusturucu Kent merkezindeki Sarraflar Yeraltı Çarşısı yakınlarındaki kuyumcudan bir altın bilezik çalındı. Altınlara bakma bahanesiyle hırsızlık yapan ve iş yerinin güvenlik kamerasından faydalanılarak, kimliğinin Fatih A. (39) olduğu belirlenen kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Güven timleri, Fatih A'yı ikinci defa aynı bölgede başka bir kuyumcudan hırsızlık yapınca yakaladı. Elindeki altınları bozdurmaya çalışırken gözaltına alınan Fatih A, polisteki işlemlerinin ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Polisteki işlemleri sırasından zanlının, “Ben uyuşturucu bağımlısıyım. Tutuklanarak cezaevine girersem, belki tedavi olup uyuşturucudan kurtulabilirim. Uyuşturucu hayatımı bitirdi” dediği öğrenildi. Poliste uyuşturucudan kaydı bulunan Fatih A'nın, uyuşturucu almak için hırsızlık yaptığı belirtildi. Öte yandan, Fatih A'nın kuyumcudan hırsızlık yapma anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. A.A

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:24 Ocak 2013Yayınlanma Tarihi:26 Ocak 2013

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.