Üsküdar Üniversitesinden adaylara dev rehberlik hizmeti

Adaylar tercihlerini Üsküdar Üniversitesinde yapacak. Üsküdar Üniversitesi, tercih yapacak adaylara ve ailelerine kapılarını açıyor.

Üniversiteyi ve bölümleri yakından tanımak isteyen öğrenciler üniversiteyi ziyaret edip, akademisyenlerle yüz yüze görüşebilirken, tercihlerini de uzman tercih danışmanlarıyla yapabiliyor. Adaylar, kendilerine uygun mesleği de uygulanan Kariyer Testi ile seçebiliyor.

Üsküdar Üniversitesinden adaylara dev rehberlik hizmetiDavranış bilimleri ve sağlık alanında tam donanımlı ve her türlü bilgiye sahip profesyoneller yetiştirmek üzere eğitim veren Üsküdar Üniversitesi, 11 Temmuz itibariyle başlattığı tercih ve tanıtım günlerinde binlerce öğrenci ve ailesini misafir ediyor.

Tercih maratonundaki adaylar bugünlerde Üsküdar Üniversitesi’ni ziyaret ediyor.

Bilgi almak için aileleriyle birlikte üniversiteye gelen adayları Üsküdar Üniversitesi’nin öğrencileri karşılıyor. Adaylar üniversitenin tüm birimlerini gezerek, tercih etmeyi düşündüğü bölümün hocalarından bilgi alıyor.

Adaylar tercihlerini de tecrübeli rehber hocalar eşliğinde gerçekleştiriyor. Eğitim Uzmanı Ahmet Alkayış'ın da bulunduğu kadro ile adaylara rehberlik hizmeti verdiklerinin altını çizen Eğitim Uzmanı Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş, amaçlarının adayların mutlu ve başarılı olabilecekleri bölüm ve üniversitelerde eğitim görmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Üsküdar Üniversitesi’ni tercih etsin ya da etmesin tüm adaylara kapılarının açık olduğunu vurgulayan Tözeniş, adaylara uyguladıkları Kariyer Testi ile de onların kendilerine uygun meslek grubuna yönlendirdiklerini söyledi.

Üniversitenin akademik kadrosuyla birebir görüşme fırsatı yakalayan öğrenciler Kurucu Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile de görüşme imkânı buluyor.

Öte yandan aday öğrenciler, doğru tercih için Üsküdar Üniversitesi’nin sunduğu YKS robotu hizmetiyle de oluşturdukları tercih listelerini alanında uzman tercih danışmanlarıyla değerlendirerek tercihlerine yön verebiliyor.

Üsküdar Üniversitesi tanıtım ve tercih günleri 5 Ağustos’a kadar devam edecek.
 
ÜHA


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:19 Temmuz 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.