Üsküdar Üniversitesinde psikoterapi klinik hizmetleri başlıyor

Üsküdar Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Birimi, üniversite mensubu olmayan kişilere de hizmet vermek için kolları sıvadı.

Bir kamu hizmeti için uzun süredir hazırlık çalışmalarını yürüten Psikolojik Danışmanlık Birimi'nde artık halka açık psikoterapi klinik hizmetleri verilecek. Tüm hizmetlerden orta ve düşük gelir düzeyine sahip kişilerin faydalanabilmesi amaçlandığı için çok sembolik ücretle vatandaşlara hizmet sunulacak.

Birimde; depresyon, kaygı bozuklukları, obsesfif kompulsif bozukluk, panik atak, travma sonrası stres bozuklukları, bipolar bozukluk, fobiler, uyku ve yeme bozuklukları, kişilik bozuklukları, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, madde bağımlılığı, iletişim problemleri ve sosyal fobi, stres ve öfke problemleri, iş hayatına yönelik problemler, gebelik dönemi sorunları ve boşanma süreci gibi alanlarda psikolojik değerlendirme ve psikoterapi hizmetleri verilmesi planlanıyor.

Terapi hizmetlerini Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı’nda uzmanlıklarını alan psikologlar, programın klinisyen öğretim üyelerinin süpervizyonu altında yapılacak.

Hizmetlerden faydalanmak birimin internet sitesindeki elektronik başvuru formunun (//sks.uskudar.edu.tr/psikolojik-danismanlik-birimi) doldurulması yeterli oluyor.

İletişim adresi...
Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi
Mimarsinan, Selmani Pak Caddesi
34664 Üsküdar / İstanbul
0 216 633 06 33
info@uskudar.edu.tr
Ruh Sağlığı Kırmızı Hattı: 0 216 633 06 00

Psikolojik Danışmanlık Birimi Ekibi
Doç. Dr. Gökben HIZLI SAYAR – Akademik Birim Danışmanı
Yrd. Doç. Dr. Hüseyin ÜNÜBOL – Akademik Birim Danışmanı
Klin. Psk. Gökçe CÖMERT – PDB Koordinatörü
Pınar TURANLI DURMUŞ – Uzman Klinik Psikolog
Görkem ALTINTAŞ – Uzman Klinik Psikolog


Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:10 Şubat 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.