Üsküdar Üniversitesi Yunanistan'da aday öğrencilerle buluşuyor

Davranış bilimleri ve sağlık alanında akademik çalışmalar yürüten Üsküdar Üniversitesi, komşu ülke Yunanistan’da üniversite adayları ile buluşuyor.

Kendimi Tanıyor Mesleğimi Seçiyorum buluşması kapsamında Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular adaylara “Türkiye’ de Eğitim Fırsatları ve Mesleki Olanaklar” başlıklı konferans verecek.

Yunanistan’ın İskeçe kentinde 3 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek etkinlikte adaylar Üsküdar Üniversitesini yakından tanıma şansı yakalayacak.

İskeçe Türk Birliği Lokali’nde düzenlenecek olan etkinlikte adaylara, Holland Mesleki Terci Envanteri Uygulama ve Yorumlamaları da yapılacak.

Böylece adaylar ileride başarılı olabilecekleri alanları da çıkan sonuca göre görmüş olacaklar.

Üsküdar Üniversitesinin standında “Davranış Bilimleri ve Sağlık” alanındaki bölümlerin yanı sıra eğitim fırsatları ve mesleki olanaklar gibi konular hakkında da adaylarla bilgi paylaşımında bulunulacak.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)

 

 

 

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:01 Şubat 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.