Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Hastanesi Almanya'da

Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Hastanesi Almanya basınıyla buluştu.

Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Hastanesi,  Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımıza danışmanlık yapmak üzere girişimlerini tamamladı. 

Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Hastanesi Almanya'da Bu kapsamda Almanya’nın Köln kentinde hem eğitim hem de sağlık alanında danışmanlık hizmeti sunacağı merkezi Eylül ayında hayata geçirecek. Öncesinde Almanya’da basın mensuplarıyla bir araya gelindi. Üniversite ve hastane Almanya'da gerek eğitim gerek ise sağlık alanındaki önemli ihtiyacı karşılayacak...

Davranış bilimleri ve sağlık alanında birçok ilke, önemli projelere imza atan, beyin hastalıklarının tanı ve tedavisinde çığır açan çalışmaları yürüten Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Hastanesi eğitim-sağlık alanında sunduğu hizmetlerini uluslararası arenaya taşıyor. Bu kapsamda ilk girişimini Almanya’nın Köln kentinde gerçekleştiriyor.

Almanya’da yaşayan vatandaşlarımız için davranış bilimleri alanında eğitim ve sağlıkta danışmanlık vermek üzere Eylül ayında merkezini faaliyete geçirmeye hazırlanan üniversite ve hastane “Yeni gençliğe yeni çözümler” eğitim ve sağlıkta küreselleşme hedefiyle ilk olarak Almanya’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Hastanesi Almanya'da 2 Köln Kenti'nde bulunan Antik Hotel Bristol'daki basın toplantısına çok sayıda yerel ve ulusal basın temsilcisi katıldı. Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Hastanesi'nden heyet çalışmalar hakkında basın mensuplarıyla bilgi paylaştı.

Başta Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Mütevelli Heyeti Başkanı Furkan Tarhan, İDER Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Tarhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Sur, Rektör Danışmanı/Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü Prof. Dr. Mahmud Erol Kılıç, Rektör Danışmanı/PAMER Müdürü Doç. Dr. Merve Kavakçı, Rektör Danışmanı/ÖYEMER Müdürü Halide İncekara, Genel Sekreter Selçuk Uysaler, Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular, NPİSTANBUL Hastanesi Kurumsal İletişim Yöneticisi Simge Yıldırım Yurğa ve Almanya Temsilcisi Öznur Özcan Yıldırım’ın bulunduğu basın buluşmasında heyet, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

ÜHA

 

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:24 Haziran 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.