Üsküdar Üniversitesi öğrencilerine formasyon kolaylığı

Üsküdar Üniversitesi öğrencilerine formasyon kolaylığı sağlıyor.

Üsküdar Üniversitesi, öğrencilerinin donanımını artırmaya yönelik desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Üsküdar Üniversitesi yine bir adım daha attı. Marmara Üniversitesi ile formasyon protokolü imzaladı. Formasyon alabilecek bölümler bu işbirliği kapsamında üniversiteden formasyonlu mezun olabilecek.

Eğitim modeliyle Davranış Bilimleri ve Sağlık alanında Türkiye’de özgün bir eğitimi öğrencilere sunan Üsküdar Üniversitesi, öğrencilerinin gelişimlerini her yönüyle destekliyor.

Üniversite bu kapsamda son sınıf öğrencilerinin ve mezunlarının pedagojik formasyon ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik Marmara Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı.

Protokol meyvelerini de verdi. Üsküdar Üniversitesi’nden aralarında Bilgisayar Mühendisliği, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Çocuk Gelişimi, Hemşirelik bulunduğu çok sayıda öğrenci formasyon eğitimine kabul edildi.

Üsküdar Üniversitesi bu işbirliğiyle öğrencilerine formasyonlu mezun olma imkânı tanıyor.

ÜHA


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:23 Temmuz 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.