Üsküdar Üniversitesi’ne iki ödül birden

Bağımlı Yaşam Evleri Gönüllüleri Derneği (BAYEV), bağımlılık konusunda yaptığı bilimsel çalışmalarından ötürü bilim insanı kategorisinde Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyesi, Türk Eczacılar Birliği Eczacılık Akademisi Başkanı Prof.Dr. Tayfun Uzbay’a ödül verdi.

Üsküdar Üniversitesi de bağımlılık alanında yaptığı dikkat çekici çalışmalar ile ödüle layık görüldü.

Bağımlı Yaşam Evleri Gönüllüleri Derneği (BAYEV) bağımlık konusunda yaptığı çalışmalar dolayısıyla bilim insanı, sanatçı, sivil toplum kuruluşu, gazeteci, belediye ve emniyet mensubunun bulunduğu kişilere ödül verdi.

Fulya Sanat Merkezi’nde Beşiktaş Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende Prof.Dr. Tayfun Uzbay’a ödülünü Bağımlı Yaşam Evleri Gönüllüleri Derneği (BAYEV) Yönetim Kurulu Başkanı Nuray Alagöz takdim etti.

Bağımlılık konusunda yaptığı bilimsel çalışmalarıyla ödül alan Prof.Dr. Tayfun Uzbay, “Birçok seçkin sanatçı, sivil toplum kuruluşu, gazeteci, belediye ve emniyet mensubu ile birlikte böyle bir ödüle layık görülmek oldukça teşvik edici oldu. Başta Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nuray Alagöz olmak üzere layık görenlere teşekkürler” diye konuştu.

Üsküdar Üniversitesi de bağımlılık alanında yaptığı dikkat çekici çalışmalar dolayısıyla ödüle layık görüldü. Üsküdar Üniversitesi’nin ödülünü de Prof. Dr. Tayfun Uzbay aldı.

 ÜHA


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:28 Haziran 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.