Üsküdar Üniversitesi'nde aşure geleneği

Üsküdar Üniversitesi aşure geleneğini sürdürüyor!

Üsküdar Üniversitesi, geleneksel hale getirdiği Aşure dağıtımlarını bu yıl da sürdürüyor. Öğrenciler, Muharrem Ayı dolayısıyla özenle hazırladıkları aşureleri öğrenci arkadaşlarına, akademik ve idari personele, çevre esnaları ile komşu ailelere dağıttı. Öğrencilerin aşure dağıtımı çevredekilerce memnuniyetle karşılandı.Üsküdar Üniversitesi'nde aşure geleneği

Üsküdar Üniversitesi öğrencileri, geleneksel hale getirdiği Aşure dağıtımını bu yılda sürdürdü.

Hicri Muharrem Ayı'nın 10'uncu günü olan ve halk arasında aşure günü olarak ifade edilen bu günde öğrenciler, Üsküdar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü desteğiyle hazırladıkları aşureleri çok sayıda kişiye ikram etti.

Aşureler, öğrencilere, idari ve akademik personele, çevrede bulunan esnaf ve apartmanlara dağıtıldı.

Farklı bölümlerden çok sayıda öğrencinin görev aldığı dağıtımda vatandaşların öğrencilere ilgisi yoğundu. Çaldıkları her kapıda güler yüzle karşılandıklarını ve hiçbirinden geri çevrilmediklerini ifade eden öğrenciler, dağıtımdan kişilerin çok memnun kaldıklarını söyledi.

Üsküdar Üniversitesi'nde aşure geleneği 2

 

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:23 Ekim 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.