Üsküdar Üniversitesi ‘Milli Birlik Yürüyüşü’ nde…

Üsküdar Üniversitesi öğrenci, akademik ve idari personeliyle “Milli Birlik Yürüyüşü” ne katıldı. Hain darbe girişimini ilk gününden bugüne her platformda kınayan ve demokrasi vurgusu yapan Üsküdar Üniversitesi, katıldığı “Milli Birlik Yürüyüşü” nde bunu bir kez daha haykırdı. Teröre karşı demokrasinin ve milli iradenin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Milyonlarca kişi 15 Temmuz Darbe Girişiminin 1’inci yılında “Milli Birlik Yürüyüşü” nde buluştu.Üsküdar Üniversitesi ‘Milli Birlik Yürüyüşü’ nde…

Türkiye’nin dört bir tarafından gelenler 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne yürüdü.

Yürüyüşe, Üsküdar Üniversitesi öğrencileri, akademisyenleri ve idari personellerden oluşan çok sayıda kişi katıldı.

Aralarında Üsküdar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Furkan Tarhan, Mütevelli Heyet Üyesi Fırat Tarhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka, Genel Sekreter Selçuk Uysaler 'in da bulunduğu grup, Türk bayrakları ve “Demokrasinin Bekçisiyiz” pankartı ile Kuzey Yerleşkeden yola çıkıp, Güney Yerleşke önünden köprüye kadar yürüdü.

Üsküdar Üniversitesi ‘Milli Birlik Yürüyüşü’ nde… 215 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminin 1. yıl dönümünde Şehitler Köprüsü'ne yürüyen Üsküdar Üniversitesi mensupları, teröre karşı demokrasinin ve milli iradenin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Etkinlikleri takip eden uluslararası haber ajanslarının dünyaya servis ettiği fotoğraflarda Üsküdar Üniversitesinin "Demokrasinin Bekçisiyiz" yazılı pankartı da yer aldı.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:16 Temmuz 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.