Üsküdar Üniversitesi Mezunlar Derneği toplantıda buluştu

Üsküdar Üniversitesi Mezunlar Derneği tanışma ve istişare toplantısında buluştu.

Üsküdar Üniversitesi Mezunlar Derneği, 25 Ocak 2016 Salı günü Merkez Yerleşke Senato Salonu’nda tanışma ve istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıda derneğin yaptığı ve bundan sonra yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Üsküdar Üniversitesi Mezunlar Derneği toplantıda buluştuToplantıya Üsküdar Üniversitesi Rektörü ve aynı zaman da derneğin yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve rektör yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy da katıldı.

Mezunlar Derneği Başkanı Yüksel Ayan ve başkan yardımcısı Ersan Şener’in yanı sıra sekreter Gülşah Demirçe Akbulut, Yönetim Kurulu üyesi Semra Sezer Yağcı, Yönetim Kurulu üyesi Merve Altıner 23. dönem Milletvekili ve Rektör Danışmanı Halide İncekara, Üsküdar Üniversitesi Genel Sekreter Selçuk Uysaler,  Asil Barış Bağ,  Mustafa Kemal Çalıkçı, Kenan Karagöz ve avukat Kerim Erhan Yetişkin de katıldı.


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:26 Ocak 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.