Üsküdar Üniversitesi İstanbul Farmakogenetik Zirvesi’nde

Üsküdar Üniversitesi, İstanbul’da 27-28 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek Farmakogenetik Zirvesi’nde katılımcılarla buluşacak.

Farmakogenomik ve Bireyselleşmiş Tedavi Derneği tarafından 27-28 Kasım 2015 tarihinde Hilton Kozyatağı Convention Center'da "1st Pharmacogenomics Istanbul Summit: Increasing the Safety and Effectiveness of Personalized Therapy for Metabolic Disorders" başlıklı uluslararası kongre düzenlenecek.

Kongreye Üsküdar Üniversitesi’nden Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk, Doç. Dr. Korkut Ulucan, Yrd. Doç. Dr. Kaan Yılancıoğlu, Fadime Canbolat konuşmacı olarak katılacak.

Öte yandan kurulacak Üsküdar Üniversitesi’nin standında “Davranış Bilimleri ve Sağlık” alanındaki bölümler, eğitim fırsatları, mesleki olanakları gibi konularda bilgiler verilecek.


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:04 Ekim 2021Yayınlanma Tarihi:23 Kasım 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.