Üsküdar Üniversitesi Hindistan’da!

Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesinin, Prof. Dr. Nevzat Tarhan, önderliğinde katıldığı “One Day International” programında beyin alanındaki gelişmeler her yönüyle irdelenecek.

Dünyada beyin alanındaki çalışmalar ve gelişmelerin geldiği son nokta Hindistan’da alanında önemli isimlerin katılımı ile masaya yatırılıyor. Türkiye’den Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesinin, Prof. Dr. Nevzat Tarhan önderliğinde katıldığı “One Day International” programında beyin alanındaki gelişmeler her yönüyle irdelenecek.

Türkiye’nin Beyin Üssü olarak tanınan aynı zamanda davranış bilimleri ve sağlık alanında tematik eğitim modelinin yanında Avrupanın 2’inci NPİSTANBUL Beyin Hastanesi uygulama ortağına sahip Üsküdar Üniversitesi şimdi de Hindistan’a gidiyor.

14 Temmuzda Hindistan’ın Kozhikode şehrinde gerçekleşecek “One Day International” seminerine dünyanın birçok bölgesinden nörobilim, psikiyatri, psikoloji ve bilişsel bilimin önde gelen isimleri katılacak.

Uluslararası seminerde dünyadaki beyin çalışmaları, gelişmeleri ve beklentileri ele alınacak.

Jamia Markaz Üniversitesinde düzenlenecek seminere Türkiye’den Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi de katılacak.

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka ve Üsküdar Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Türker Tekin Ergüzel seminerde Türkiye’deki çalışmalarla ilgili bilgiler verecek.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:09 Temmuz 2019

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.