Üsküdar Üniversitesi Genç Akademisyenini kaybetti

Üsküdar Üniversitesi SHMYO Diş Protez Programı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hüsnü Rıza Müezzinoğlu bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Müezzinoğlu, 1 Eylül Perşembe günü İstanbul Bebek Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir.

Üsküdar Üniversitesi Genç Akademisyenini kaybettiGenç akademisyen Yrd. Doç. Dr. Hüsnü Rıza Müezzinoğlu bir süredir meme kanseri tedavisi görüyordu.

Müezzinoğlu sabaha doğru tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Diş Protez Programı Öğretim Üyesi Müezzinoğlu, 1 Eylül Perşembe günü Bebek Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL ailesi olarak Hüsnü Rıza Hocamıza Allah’tan rahmet, başta babası Öğr. Gör. Ali Eşref Müezzinoğlu ve kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Başımız sağolsun.

ÜHA


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:31 Ağustos 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.