Üsküdar Üniversitesi Facebook canlı yayınlarıyla da adaylara rehberlik sundu!

Üsküdar Üniversitesi, tercih ve tanıtım günleri kapsamında coğrafi engelleri ortadan kaldıran bir uygulamayla tercih yapacak adaylara kılavuzluk yaptı.

Üsküdar Üniversitesi resmi facebook hesabı üzerinden Eğitim Uzm. Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş ve Şaban Özdemir ile her gün belirli saatlerde canlı facebook yayını yaptı. Adayların tercihlere dair tüm soruları Hayat Tercihtirde samimiyetle cevaplandırıldı.

Üsküdar Üniversitesi Facebook canlı yayınlarıyla da adaylara rehberlik sundu!Üsküdar Üniversitesi, tercih ve tanıtım günlerinde binlerce adaya rehberlik hizmeti sundu.

Yüz yüze rehberlik hizmetinin yanında coğrafi engeller nedeniyle şehir dışı yada yurt dışında olduğu için ulaşamayan adaylara gerek mail gerek ise telefon üzerinden de rehberlik hizmetini ihmal etmedi.

Öte yandan facebook canlı yayınlarıyla da adaylardan gelen tüm sorulara cevap verdi.

Eğitim Uzm. Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş ve Tv Programcısı Şaban Özdemir, Üsküdar Üniversitesi resmi facebook hesabı üzerinden her gün belirli saatlerde adaylarla buluştu.

Adaylara doğru bölüm, üniversite ve şehir seçimine dair rehberlik, kılavuzluk yaptı.

Üsküdar Üniversitesi Radyo-Tv Stüdyolarının alt yapısı ve desteğiyle gerçekleştirilen yayınlarda adaylardan gelen binlerce soru, samimiyetle cevaplandırıldı, adaylara yol haritası sunuldu.

 ÜHA


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:03 Ağustos 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.