Üsküdar Üniversitesi Ergoterapi öğrencileri bölümlerini anlattı

Üsküdar Üniversitesi Ergoterapi bölümü öğrencileri, Ankara’da düzenlenen Ergoterapi Kongresi’ne katıldı. Öğrenciler, ergoterapi bölümünü, aldıkları eğitimleri ve yıl boyunca gerçekleştirdikleri etkinlikleri tanıttı.

Üsküdar Üniversitesi Ergoterapi bölümü öğrencileri, Ankara Hacettepe Üniversitesi’nde düzenlenen Ergoterapi Kongresi’ne katıldı. Ergoeterapi Bölümü ikinci sınıf öğrencisi İsa Kör bir sunum yaparak okul tanıtımını yaptı.

Üsküdar Üniversitesi Ergoterapi öğrencileri bölümlerini anlattıİsa Kör, Üsküdar Üniversitesi’ni, öğrencilerin üye olduğu Ergoterapi Kulübü’nü, Ergoterapi bölümünü ve  dönem içerisinde bölüm olarak yaptıkları etkinlikleri paylaştı. Kör, ergoterapi ile ilgili farkındalık yaratmak ve topluma bilgi vermek amacıyla Ergoterapi Günü kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgi verdi.

İsa Kör, ergoterapinin tanıtılması ile ilgili çok önemli katkı sağlayan bu etkinliklerin ergoterapi öğrencilerine örnek bir kaynak olmasının yanı sıra ergoterapinin yaşam içindeki bir tedavi olduğunu göstermesi açısından önemli olduğunu da söyledi.

İsa Kör,  konuşmasını her zaman kendilerini destekleyen Üsküdar Üniversitesi yönetimine teşekkür ederek tamamladı. Kör, şunları söyledi:

“Bizler Ergoterapi bölümü öğrencileri olmaktan buyuk gurur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum ve bu imkanları bizlere sağlayan başta Rektörümüz Prof. Dr. Nevzat Tarhan hocamız başta olmak üzere Üsküdar Üniversitesi yönetimine, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Haydar Sur hocamıza ve çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Sevda Asqarova hocamıza tüm öğrenciler adına teşekkür ve şükranlarımızı sunuyorum.”

ÜHA


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:04 Mayıs 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.