Üsküdar Üniversitesi eğitimde sınırları kaldırıyor

Davranış Bilimleri ve Sağlığında Türkiye’nin ilk ve tek tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi, öğrencilerine dünyanın saygın üniversitelerinde eğitim fırsatı sunuyor.

Davranış Bilimleri ve Sağlığında Türkiye’nin ilk ve tek tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi, öğrencilerine dünyanın saygın üniversitelerinde eğitim fırsatı sunuyor.

uskudar_universitesiBaşarılı öğrencilerini Amerika, İngiltere, Almanya, Kanada, Çin gibi dünya üniversitelerinde eğitim imkânı sunan üniversite onlara yüksek lisans ve doktora imkânlarını da tanıyor. Üniversite eğitiminde Türkiye’de yeni ve özgün model uygulayan Üsküdar Üniversitesi dünyanın saygın üniversiteleriyle de işbirliği yapıyor. Eğitimde öğrencileri için sınır kavramını ortadan kaldırıyor. Üsküdar Üniversitesi hazırlık öğrencilerine dünya standartlarında bir eğitim sunuyor. Üsküdar Üniversitesi İngilizce hazırlık programı ALFSI ve uluslararası anlaşmaları ile öğrenciler çok sayıda avantaja sahip oluyor. Üsküdar Üniversitesi Hazırlık programı ALFSI; İngiltere, ABD, Kanada, Avustralya, İspanya, Almanya ve hatta Çin'de yer alan üniversite, enstitü ve akademiler ile yapmış olduğu anlaşmalar ile öğrencilerine hazırlık eğitiminden, yüksek lisans, doktoraya kadar çeşitli imkânlar sunuyor. Böylece öğrenciler ister hazırlığa, ister akademik programlara katılabiliyor veya yaz dönemini kısa süreli programlar ile değerlendirebiliyorlar. Öte yandan Üsküdar Üniversitesi dünya öğrencilerine de kucak açıyor, onlara eğitim sunuyor. Dünyanın doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar Kenya, Çin, Belçika gibi birçok ülkelerden öğrenciler Üsküdar Üniversitesi’nin eğitim fırsatından yararlanıyor. Üsküdar Üniversitesi’nin işbirliği yaptığı üniversiteler: University of California Los Angeles Extension London College of Contemporary Arts London School of Business and Finance St Patrick's College, Eserp Business School Gisma Business School - Berlin 360 GSP College University of Massachusets Dartmouth-ABD Simon Fraser University  - Kanada Anglia Ruskin University - İngiltere University of Hertfordshire – İngiltere


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:23 Haziran 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.