Üsküdar Üniversitesi Dünya’ya yayılıyor

Dünya'nın en saygın üniversitelerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Üsküdar Üniversitesi, işbirliği ağını her geçen gün genişletiyor.

Dünya'nın çeşitli ülkelerinde faaliyet gösteren birçok üniversiteden işbirliği davetleri alan Üsküdar Üniversitesi, bilim dünyasının en çok takip edilen üniversiteleri arasından yer alıyor. Bu kapsamda Üsküdar Üniversitesi ile Sarsen Amanzholov East Kazakhstan State University arasında çok önemli bir işbirliği protokolü imzalandı. Protokolü, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan imzaladı.

İki üniversite arasında güçlü bir köprü kurmanın ilk adımı olan protokol; ortak projeleri, çeşitli etkinliklerin düzenlenmesini, karşılıklı öğrenci-akademisyen değişimini ve çeşitli konferans, panel ile sempozyum işbirliğini kapsıyor.

Protokola imza koyan Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, işbirliğinin ülkemizin eğitimi ve bilime kazanımı adına önemli olduğunun altını çizerek, benzer işbirliklerini artıracaklarını söyledi.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:05 Ocak 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.