Üsküdar İletişim’de uygulayarak öğreniyorlar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi sahip olduğu olanaklar sayesinde öğrencilerine akademik donanımın yanı sıra uygularken öğrenme fırsatı sunuyor.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi, alanında uzman deneyimli akademik personeliyle donanımlı iletişimciler yetiştiriyor. İletişim Fakültesi, sahip olduğu teknolojik alt yapı ile öğrencilerine okulda uygulama yapma imkanı sunuyor.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde kurulan Üsküdar Üniversitesi Radyo ve TV Stüdyoları’nda öğrenciler ders içi ve dışı uygulama imkânları ile deneyim kazanıyor.

ÜÜTV, ÜÜ Radyo ve ÜHA (Üsküdar Haber Ajansı) ile Haber Üsküdar Gazetesi gibi kitle iletişim araçlarının en etkin şekilde kullanıldığı bir medya altyapısı sayesinde öğrenciler uygulama ve pratik yapma olanağına sahip oluyor.

Teknolojinin en son imkânlarıyla donatılan stüdyoda öğrenciler, yapımdan yayına kadar tüm aşamaları deneyimleyebiliyor.

İletişim Fakültesi bünyesinde kurulan Mac Laboratuvarı ise özellikle Görsel İletişim Tasarımı bölümü öğrencileri için uygulama olanağı sunuyor.

ÜHA


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:29 Haziran 2017Yayınlanma Tarihi:28 Haziran 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.