Uçurumda otel mi olur demeyin!

Uçurumda otel mi olur demeyin! Peru'da var.

Uçurumda otel mi olur demeyin! Peru'da var. ucurumotel ucurumotel1Güney Amerika’nın gizemli ve bir o kadar da heyecan verici ülkesi Peru’da 150 metre yükseklikte bulunan suit odalar macera ruhlu insanların ilgisini çekiyor.

Yüksekten korkuyorsanız, bir de yüksekte uyumayı deneyin... Peru'da bulunan bu odalar müşterilerine metrelerce yüksekte konaklama imkanı sunuyor. Soğuk ve zorlu hava koşullarına dayanıklı polikarbonat ve alüminyumdan yapılarak inşa edilen odalarda bütün güvenlik önlemleri alınmış. Metrelerce yükseklikte uçurumun üzerinde bulunan odalarda konaklayanların iyi birer uyku çekmeleri için ev rahatladığını aratmayacak pamuklu çarşaflar ve yorganlar bulunuyor. Misafirler tuvalet ihtiyaçlarını ise özel olarak ayrılmış bölmelerde kullanıyor. BBC TÜRKÇE

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:07 Temmuz 2015Yayınlanma Tarihi:09 Temmuz 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.