Türk kadını güzellik endeksinde ikinci

Yapılan uluslararası bir araştırmada, farklı ülkelerde yaşayan kadınlardan "kendi güzelliklerini değerlendirmeleri" istendi.

Araştırmaya göre, kendini en güzel bulan kadınların başında Hindistan, Türkiye ve Rusya’da yaşayan kadınlar geliyor.

“Güzellik Endeksi” adlı araştırmada, 11 farklı ülkede yaşayan kadınlara “Kendinizi güzel buluyor musunuz?” diye soruldu. Hintli kadınların yüzde 94’ü, Türk kadınlarının yüzde 89’u, Rus kadınlarının yüzde 75’i güzelliklerinden emin olduklarını söyledi.

FRANSIZLARIN YÜZDE 60'I GÜZELLİĞİNDEN ŞÜPHELİ

Araştırmaya göre Fransa’da yaşayan kadınların yüzde 60’ı güzelliklerinden şüphe duyarken, kendini güzel bulan İngiliz kadınlarının oranı ise sadece yüzde 26.

Rusya’dan ankete katılan kadınların yüzde 86’sı güzellik ve sağlığın birbirine bağlı olduğunu düşündüğünü söyledi. Dünya genelinde bu oran yüzde 76. Rus kadınlarının yüzde 50’si ise son dönemde günlük bakımlarına eskisinden daha fazla önem verdiklerini belirtti.

HABERTÜRK


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:25 Mart 2017Yayınlanma Tarihi:20 Eylül 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.