Tasavvufî Eser Okumaları Eğitim Programını başarıyla tamamladılar

Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü’nün 2015-2016 bahar döneminde başlattığı Tasavvufî Eser Okumaları Eğitim Programını tamamlayan kursiyerler katılım belgelerini düzenlenen törenle aldı.

Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü’nün 2015-2016 bahar döneminde başlattığı Tasavvufî Eser Okumaları Eğitim Programı tamamlandı.

Tasavvufî Eser Okumaları Eğitim Programını başarıyla tamamladılarPrograma hafta içi ve hafta sonu sınıflarında devam eden 123 öğrenci 32 saatlik eğitim programını tamamladılar.

Program kapsamında  “Ken’an Rifai ve 20. Asrın Işığında Müslümanlık” dersi Cemalnur Sargut ve Arzu Eylül Yalçınkaya tarafından verilirken: “İbn Atâullah el-İskenderî ve Hikem-i Atâiyye” dersi ise Yrd. Doç. Dr. Ahmet Murat Özel tarafından verildi.

Eğitimi başarıyla tamamlayanlara sertifikalarını mutasavvıf-yazar Cemalnur Sargut verdi.

Tasavvufi Eser Okumaları Eğitim Programına yeni kayıtlar Eylül ayında alınacak.

Tasavvufî Eser Okumaları Eğitim Programını başarıyla tamamladılar 2 Tasavvufî Eser Okumaları Eğitim Programını başarıyla tamamladılar 3
 
ÜHA


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:23 Mayıs 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.