Tasavvuf alanının ilk tezsiz yüksek lisans programı Üsküdar'da

Tasavvuf alanının ilk tezsiz yüksek lisans programı Üsküdar Üniversitesi’nde açıldı.

Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü’nde Tasavvuf Kültürü ve Edebiyatı Tezsiz Yüksek Lisans Programı başlıyor. Her branştan ilgiliye açık programa 50 öğrenci kabul edilecek.

Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü 2015 – 2016 öğretim yılı bahar döneminde Tasavvuf Kültürü ve Edebiyatı Tezsiz Yüksek Lisans Programı’na öğrenci kabul edilecek.

İçeriği ile tamamen özgün olan bu program, aynı zamanda tasavvuf alanında ilk kez bir tezsiz yüksek programı olarak dikkat çekiyor. İlk kez açılması nedeniyle alanında eşdeğer program bulunmuyor.

Adayların 08-15 Şubat 2016 tarihleri arasında başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Her branştan ilgiliye açık olan programın kontenjanı 50 öğrenci olarak belirlendi.
17 Şubat 2016 tarihinde mülakata alınacak öğrenciler, derslere 22 Şubat 2016 tarihi itibari ile başlayacak. Adayların başvurularını aşağıdaki adres üzerinden yapmaları gerekiyor.

//sis.uskudar.edu.tr/oibs/ogrsis/basvuru_login.aspx


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:09 Şubat 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.