Tarhandan ' Aile İçi İletişim” konferansı

Prof. Dr. Nevzat Tarhan Maraş’ta “ Aile İçi İletişim” konferansı verdi.

Prof. Dr. Nevzat Tarhan Kahramanmaraş Büyük Şehir Belediyesi’nin düzenlediği 2. Kitap ve Kültür Fuarı Etkinlikleri kapsamında Maraşlılarla buluştu. Evlilik okulu proje kapsamında Tarhan “Aile İçi İletişim” başlıklı konferansa konuşmacı olarak katıldı. Tarhan kitaplarını da okurları için imzaladı.Tarhandan ' Aile İçi İletişim” konferansı

Kahramanmaraş Büyük Şehir Belediyesi, bu yıl 2’incisini düzenlediği Kitap ve Kültür Fuarı Etkinlikleri kapsamında Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı Maraşlılarla buluşturdu.

Evlilik Okulu projesi kapsamında Tarhan, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Aile İçi İletişim” başlıklı konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Evlilik okulu öğrencileri, yargı mensupları ve Kahramanmaraş halkının yoğun ilgi gösterdiği konferansta Tarhan, mutlu ailenin püf noktalarını anlatırken Tarhan, okurlarına kitaplarını da imzaladı. 

Tarhandan ' Aile İçi İletişim” konferansı 2   

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:30 Kasım 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.