Tarhan 'Aşk Terapi' kitabını imzaladı

Yazar Tarhan “ AŞK TERAPİ” kitabını imzaladı.

Yazar Tarhan “ AŞK TERAPİ” kitabını imzaladı.

nevzat_tarhan_kitaplariaskterapikapakÜsküdar Üniversitesi Rektörü-Psikiyatr Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Mall of İstanbul AVM’de kitaplarını okurlarına imzaladı. İlginin yoğun olduğu imza programında okuyucuları Tarhan ile sohbet etme imkânı da buldu. Kaleme aldığı 20’nin üzerindeki kitabıyla okuyucularının beğenisini kazanan Prof. Dr. Nevzat Tarhan okurlarıyla buluşmalarını sürdürüyor. Tarhan bu kapsamda Mall of İstanbul AVM’de okurlarıyla bir araya geldi. Prof. Dr. Nevzat Tarhan “Aşk Terapi” ve diğer kitaplarını İnsan Kitap mağazasında okurlarına imzaladı. Tarhan’a ilgi yoğun olurken sevenleri onunla fotoğraf çektirdi, bol bol sohbet etti.

CNR’DA KİTAPLARINI İMZALAYACAK!

Prof. Dr. Nevzat Tarhan 28 Şubat Cumartesi günü de CNR EXPO Kitap fuarında 17:30-18:30 saatleri arasında TİMAŞ, 18:30-19:00 arasında da NESİL yayınları standında okurlarına kitaplarını imzalayacak.

Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:24 Şubat 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.