‘Tadı güzel’ diye 40 tane bıçak yuttu

Hindistan'da iştah kaybı ve karın ağrısı sebebiyle hastaneye giden 42 yaşındaki bir adamın midesinden ameliyatla 40 bıçak çıkartıldı.

Hintli adam, yaşadığı karın ağrısı ve iştah kaybı sebebiyle hastaneye gidince, doktorlar midesinde 40 tane bıçak bulunan Sing'in psikolojik bir rahatsızlığı olduğunu açıkladı.

5 doktorun katılımıyla yapılan bıçak çıkarma ameliyatı 5 saat sürerken, evli ve 2 çocuk babası olan Sing'in hayati tehlikesi ortadan kalktı.

Ameliyata katılan ekipte yer alan Dr. Jatinder Malhotra, 20 yıllık meslek hayatı boyunca birçok ameliyata girdiğini ancak böylesini görmediğini belirtti.

Başarılı bir ameliyat sonrası midesindeki 40 bıçak çıkartılan ve iyileşme sürecine giren Sing, bıçakları tadını sevdiği için yuttuğunu ve bağımlı hale geldiğini anlatıyor.

4Sing, tamamen iyileşmesinin ardından psikiyatrik tedaviye başlayacak.

NTV


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:24 Ağustos 2016Yayınlanma Tarihi:23 Ağustos 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.