Suyu ılık için mucizeyi görün!

Suyu ılık içerek, faydalarını daha da çoğaltabilirsiniz. İşte suyu ılık içmeniz için 10 neden...

SİNDİRİME YARDIMCI OLUR

Düzenli olarak ılık su içmeye başladığınızda sindirim sisteminiz iyileşmeye başlar. Ilık su, yediğiniz besinlerin parçalanmasına yardımcı olarak, sindirim sisteminin mükemmel çalışmasını sağlar.

DAHA SAĞLIKLI SAÇLAR

Yumuşak ve parlak saçlara kavuşmak için ılık su için. Ilık su, saç köklerindeki sinir uçlarını aktif hale getirir. Uzamasına da yardımcı olur.

VÜCUDU ARINDIRIR

Ilık su, mükemmel bir detoks içeceğidir. Vücut ısısını artırarak, terlemenize yol açar. Böylece vücudunuz toksinlerden arınır.

REGL SANCILARINA İYİ GELİR

Regl ağrılarından şikayetçi olan kadınlar, mutlaka ılık su tüketmelidir. Ilık su, regl sancılarına ve ağrılarına iyi gelir. Kaslarınızı gevşeterek, bu dönemi daha hafif atlatmanıza yardımcı olur.

YAŞLANMAYI ÖNLER

Ilık su, vücuttan toksinlerin atılmasını hızlandırdığı için yaşlanmayı yavaşlatır. Cilt hücrelerini tamir ederek, cildin esnekliğini arttırır bu da cildin daha parlak ve daha canlı görünmesiyle sonuçlanır.

KİLO VERMEYE YARDIMCI OLUR

Diyet yapan ve kilo vermek isteyen kişiler mutlaka ılık su içmelidir. Ilık su, vücut ısısını artırarak, metabolizmayı daha fazla çalıştırır. Böylece daha fazla kalori yakmış olursunuz. Ilık su, aynı zamanda vücuttaki yağların parçalanmasını sağlar.

KAN DOLAŞIMINI KOLAYLAŞTIRIR

Doku ve organlara besin ve oksijen ulaştırmak kan dolaşımı sayesinde mümkün olur. Ilık su kan dolaşımınızı kolaylaştırarak daha sağlıklı olmanızı sağlar.

UYUMANIZI KOLAYLAŞTIRIR

Uyurken zorluk çeken kişiler yatmadan önce bir bardak ılık su içtiklerinde daha kolay uykuya geçerler. Ilık su, vücudu rahatlatarak, sinirleri yatıştırır ve sakinleştirir.

DOĞAN BURDA


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:16 Ağustos 2017Yayınlanma Tarihi:15 Ağustos 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.