Seri katil Manson evleniyor

80 yaşındaki seri katil Manson evlenecek.

80 yaşındaki seri katil Manson evlenecek.

Dünyanın en çok tanınan seri katillerinden 80 yaşındaki Amerikalı Charles Manson'a kendisini hapishanede ziyaret eden 26 yaşındaki Afton Elaine Burton'la evlenmesine izin verildiği belirtildi. serikatilAssociated Press Haber Ajansı'na göre Manson ve Afton Elaine Burton'ın evlenme izni 10 gün önce çıkartıldı. Burton'un Manson'ın yattığı hapishaneye daha yakın olabilmek için dokuz yıl önce California eyaletindeki Corcoran'a taşındığı kaydediliyor. Manson 1969'da yedi kişinin ve doğmamış bir çocuğun ölümü nedeniyle ömür boyu hapis yatıyor. Manson'ın kurbanları arasında yönetmen Roman Polanski'nin hamile eşi Sharon Tate de bulunuyor. Kendisine Star adını veren Burton Associated Press'e yaptığı açıklamada gelecek ay Manson'la evleneceklerini söyledi. Evlilik izninin 90 gün geçerliliği olduğu belirtiliyor.

ÖLÜM CEZASINDAN ÖMÜR BOYU HAPSE Habere göre Burton "Hepiniz bilin bu doğru. Evleneceğiz. Onu seviyorum" dedi.

"Manson ailesi" adlı bir tür tarikat kuran Manson ve takipçileri Ağustos 1969'da ırklar arası savaş başlatmak için iki gecede yedi kişiyi vurarak ve bıçaklayarak öldürmüştü. Manson ve üç kadın suç ortağı cinayetler nedeniyle ölüm cezası aldı. Ancak California'da ölüm cezası geçici olarak yasaklanınca 1972'de cezaları ömür boyu hapse çevrildi. Manson iki yıl önce şartlı tahliye kurulunun önüne 12. kez çıkmış ve talebi reddedilmişti. Charles Manson'ın 2027'ye dek şartlı tahliye başvurusu yapması yasak. BBC TÜRKÇE

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:18 Kasım 2014Yayınlanma Tarihi:19 Kasım 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.