Şaşkın fil

Güney Afrika’nın Zululand bölgesinde sürüsünden ayrılan 10 günlük dişi fil Tom, yolunu şaşırıp bir çiftlik evinin oturma odasına girdi.

Güney Afrika’nın Zululand bölgesinde sürüsünden ayrılan 10 günlük dişi fil Tom, yolunu şaşırıp bir çiftlik evinin oturma odasına girdi.

meraklifilKorucular annesini bulana kadar yavru fille evin sahibi Francoise Malby Anthony ve arkadaşları ilgilendi. Yavru filin annesinin, tesadüfen Anthony’nin kocasının yıllar önce vurulmaktan kurtardığı fil olduğu anlaşıldı. Anthony, “Buradaki çiftliği 15 yıl önce aldım ve daha önce böyle bir deneyimim olmamıştı. Tom, şu ana kadar sürüsünü kaybeden en küçük fil olmalı” dedi.

SÜRÜSÜNE DÖNDÜ

Yavru filin eve gelene kadar kilometrelerce yürüdüğünü, yorgun, susuz ve aç göründüğünü söyleyen Anthony, “Ona biraz süt verdik, ancak temas kurmak konusunda dikkatli davrandık, çünkü onu geri götürdüğümüzde sürüsünün onu reddetmesini istemedik” diye belirtti. Anne filin yavrusuna kavuşmasıyla mutlu göründüğünü anlatan Anthony, yeniden ayrılmadıkça Tom’un artık annesi ve sürüsüyle yoluna devam edebileceğini söyledi. HÜRRİYET

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:04 Nisan 2014Yayınlanma Tarihi:23 Nisan 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.