Şampiyonlardan Nevzat Tarhan'a değerli hediye

Avrupa Şampiyonu olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Erkek A Milli Takımı, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan'a şampiyonluk maçında giyilen formayı hediye etti.

Üsküdar Üniversitesi, uluslararası arenada Türkiye için ter döken millilerimizi destekliyor. Spora destek veren Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’a bir ödül daha.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Erkek A Milli Takımının fizyoterapisti Üsküdar Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Araştırma Görevlisi Mahmut Çalık, Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı ziyaret etti.

Şampiyonlardan Nevzat Tarhan'a değerli hediyeÇalık'ın fizyoterapist olarak görev yaptığı Tekerlekli Sandalye Basketbol Erkek A Milli Takımı, İspanya'nın Tenerife Adası'nda düzenlenen şampiyonada mücadele ettiği 8 maçın tamamını kazanarak, namağlup şekilde şampiyonluğa uzanan millilerimizin şampiyonluk formasını Tarhan’a hediye etti.

Oyuncular formaya: "2017 Avrupa Şampiyonu 12 CESUR YÜREK'ten Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Nevzat TARHAN'a saygılarımızla" bu ifadeleri yazdı.
 
Çalık daha önce de spora desteklerinden ötürü Tarhan'a Tekerlekli Sandalye Basketbol Erkek A Milli Takımının 12 oyuncusunun imzaladığı formayı hediye etmişti.

Anlamlı hediye için Çalık’a teşekkür eden Prof. Dr. Nevzat Tarhan üniversite olarak her zaman Türk sporunu ve sporcusunu desteklediklerini yineledi.
 
Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:11 Temmuz 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.