Şaka ama bu bebekler sahte

Gördüğünüz bu birbirinden güzel bebeklerin hiçbiri gerçek değil! Bu bebekler büyümüyor ama ağlıyor, altına yapıyor.

Gördüğünüz bu birbirinden güzel bebeklerin hiçbiri gerçek değil! Bu bebekler büyümüyor ama ağlıyor, altına yapıyor.

bebeksahte Fiziki olarak gerçek bebeklerden pek farkı olmayan sahte bebekleri yapan sanatçılar, bu sektörden oldukça umutlular. Sahte bebeklere sahip olmak için servet ödeyen sahte anneler, bebeklerine gerçekleri kadar sık elbise alıyor, bebek arabasına koyarak parkta yürüyüşe çıkarıyor, komşu gezmesine gidiyor. Bu bebeklerin dünyanın birçok ülkesinde yaygınlaşmasındaki en etkin faktör ise günümüzün en yaygın teknolojik aracı internet. Sahte bebekler, gerçekleri gibi büyümüyor, ama gerçekleri gibi ağlıyor, mama yiyor, altını kirletiyor ve yemekten sonra gazının çıkarılmasını bekliyor.

BU BEBEKLER SAHTE

En şaşırtan özellikleri ise, nefes alıyor gibi görünmeleri. Nefes alıyor izlenimi verilen bebekleri ile parkta dolaşmaya çıkan sahte anneler, bebeklerini seven yabancıların durumu fark ettiklerindeki şaşkın bakışlarına ise çabuk alışıbebeksahte1yorlar. Bebek sahibi olamayanlar, bebek büyütme özlemi duyanlar, bebek bakmaya ya da doğurmaya uygun bir durumu olmayanlar bu bebeklerin sahibi olmak için oldukça büyük paraları da gözden çıkarabiliyor. Sahte bir bebeğe sahip olmanın bedeli 1000 TL ile, 4000 TL arasında değişiyor. Bebeğin arabası, çantası, kıyafetleri, araba koltuğu ve diğer küçük ihtiyaçları için ise, 7- 10 bin TL'yi gözden çıkarmak gerekiyor... SABAH

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:12 Şubat 2015Yayınlanma Tarihi:25 Şubat 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.