Saçınız kişiliğiniz hakkında neler söylüyor?

Saçınızı ayırdığınız taraf kişiliğinizi ele veriyor.

Herkes saçını belirli bir yerden ayırır, sağdan, soldan veya ortadan. Ama saçınızı ayırdığınız tarafın bir anlamı olduğunu ve sizin hakkınızda ne söylediğini biliyor musunuz? Saçınızın hangisi olduğunu aşağıdaki resimden seçin, sonra da bakın saçınızı ayırdığınız yön sizin hakkınızda neler ele veriyor...

Saçınızın hangisi olduğunu aşağıdaki resimden seçin, sonra da bakın saçınızı ayırdığınız yön sizin hakkınızda neler ele veriyor...

A) CESUR VE DÜŞÜNMEDEN HAREKET EDEN
Eğer saçınızı sola doğru ayırıyorsanız risk almayı seviyorsunuzdur. Sizin için tehlike diye bir şey yok.

Hiçbir şeyden korkmuyorsunuz ve yeni deneyimlere açıksınız. Tam bir heyecan insanısınız yani.

Ama bazen sonuçlar hakkında düşünmeyebiliyorsunuz ve bu da sizin için her zaman iyi sonuçlanmıyor. Biraz daha ön görüşlü olmanızda fayda var.

B) DİREK VE SAKİN
Eğer saçınızı ortadan ayırıyorsanız süper rahatsınız. Hiçbir şey sizi rahatsız etmiyor.

Kimin ne düşündüğü umurunuzda olmadığından fikirleriniz çok net. Ama bu netliğinizle birini kırdığınız zaman sakin mantığınızla bu sorunun üstesinden gelebiliyorsunuz.

Sakinliğinizin insanları rahatlatan bir tarafı var. Fakat bu yönünüzün suistimal edilme ihtimalini unutmayın.

C) GELENEKSEL VE ŞEFKATLİ
Eğer saçınızı sağa doğru ayırıyorsanız çok şefkatli bir insansınız. Babacan ya da anaç bir tavrınız var. İnsanlar dertleriniz sizle rahatça paylaşabiliyor ve siz de çözüm yaratmaya çalışıyorsunuz.

Her zaman kurallara uyarsınız ve çizgiyi geçmekten hoşlanmazsınız. Aşırılıklar asla size göre değildir. Sizin neyi nasıl yapacağınız her zaman bellidir.

Arkadaş grubunuzdaki dinleyici sizsiniz. Dostlarınız anlatır, siz de dinlersiniz. Ama kimsenin bu duyarlılığınızdan yararlanmasına izin vermeyin!

HÜRRİYET


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:01 Eylül 2015Yayınlanma Tarihi:31 Ağustos 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.