Rüya ile gerçek birbirine karıştı

Tekirdağ'da rüya ile gerçek birbirine karıştı.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 4 çocuğuyla birlikte yaşayan Kurthanım Y. (36), 7 yaşındaki kızının son 1 haftadır uykusundan korkarak uyanması ve tacize uğradığını anlatması üzerine, evlerinin önündeki parkta rüyadaki tariflere uyan 18 yaşındaki T.K. ve 16 yaşındaki M.A.’yı tabanca ve bıçakla saldırarak yaraladı.

Polis tarafından Kurthanım Y. gözaltına alınırken, ağır yaralanan T.K. ve M.A. da hastaneye kaldırıldı. İfade veren Kurthanım Y., kızının rüyada gördükleriyle parkta bulunan gençlerin tariflere uyması üzerine olayın gerçek olduğunu düşündüğünü kaydeden Kurthanım Y. şöyle konuştu:; “Vücudunda kızarlık olması taciz olduğu hissi uyandırdı. Kızımın cinsel istimara maruz kalıp kalmadığının incelenmesini istiyorum.” Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:18 Eylül 2015Yayınlanma Tarihi:10 Eylül 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.