'Ruh ve beden farkındalığı' için

“Ruh ve beden farkındalığı” için 9. Tıbbi Hipnoz Kongresi.

Üsküdar Üniversitesi, 9.Tıbbi Hipnoz Kongresi’ne ev sahipliği yapıyor. Avrupa Hipnoz Derneği’nin desteğiyle gerçekleştirilecek kongrede alanında uzman isimler bir araya gelecek.

Bu yıl hipnozun ruh ve beden farkındalığı yaratan bir disiplin olmasına dikkat çekilecek olan 9. Tıbbi Hipnoz Kongresi, 11-12-13 Aralık 2015 tarihlerinde Üsküdar Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek. Ağrı yönetiminde özellikle diş tedavisinde kullanılan bir yöntem olan hipnoz bu yıl da tüm yönleriyle ve farklı oturumlarla tartışılacak.  
Üsküdar Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları ve Araştırmaları Merkezi Müdürü diş hekimi Ali Eşref Müezzinoğlu ve Dr. Ali Özden Öztürk başkanlığında gerçekleşecek olan kongrede bu yıl da güncel yaklaşımlar ve mesleki gelişime yönelik konular ele alınacak.

Kongreye Avrupa Hipnoz Derneği üyelerinden, anksiyete ve fobilerin tedavisinde hipnoz çalışmalarıyla tanınan Tel Aviv Üniversitesi’nden Dr. Yossi Adir, Almanya Diş Hekimleri Birliği Hipnoz Derneği Başkanı Dr. Veit Messmer, Norveç Bergen Üniversitesi’nden klinik psikolog Dr.Gunnar Rosen, ESH (Aavrupa Hipnoz Derneği)  Eski Başkanı Eva Banyai, ESH Yönetim Kurulu üyesi Gaby Golan ve Tel Aviv Üniversitesi’nden Nir Uziel katılacak.

Kongreye katılmak isteyenler Üsküdar Üniversitesi’nin web sitesinden online kayıt yaptırabilecek.


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:24 Kasım 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.