Rektör Tarhan, Ankara’dan dönen öğrencisini karşıladı

Terör saldırılarını proteste etmek ve farkındalık oluşturmak için Üsküdar Üniversitesinden Ankara’ya yürüyen Ergoterapi Bölümü öğrencisi İsa Kör’ü Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan karşıladı.

Örnek davranışı için Kör’ü tebrik eden Tarhan, terörle mücadelenin sadece sözle değil davranışlarla da yapılması gerektiğine dikkat çekerek yürüyüşün Türkiye üzerinde asimetrik savaş yapanlara karşı da iyi bir mesaj olduğunu söyledi.

Üsküdar Üniversitesi Sağlık  Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü öğrencisi İsa Kör, 21 Ocak Cumartesi sabahı İstanbul Altunizade’de bulunan Üsküdar Üniversitesinin Merkez Yerleşkesinden çıktığı Ankara yürüyüşünü tamamladı.

Günde 12-13 saat yürüyüşle 10 gün boyunca yürüyen İsa Kör Gazi Meclis’te Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreter Yardımcısı Erbay Kücet ve kalabalık bir basın ordusu karşılamıştı.

Kör’ü dönüşte Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan makamında misafir etti.
Genel Sekreter Selçuk Uysaler’in de bulunduğu karşılamada Tarhan öğrencisi İsa Kör’e kitaplarından oluşan bir set hediye ederken demokratik eylemi için de teşekkür etti.

Terörle mücadelenin sadece sözle olmayacağını, insan davranış ve fiilleriyle de çarpıcı eylemlerle mücadelenin seslendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Tarhan, Kör’ün bu hissiyat ile Türkiye’ye ve dünyaya iyi bir örnek olduğunu söyledi.

Tarhan İsa Kör’ün yürüyüşünün Türkiye üzerinde asimetrik savaş yapanlara iyi bir de mesaj olduğunu kaydetti.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:31 Ocak 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.