Prof. Dr. Tayfun Uzbay Bakan Özlü’ye Bilimsel Çalışmalarını Anlattı…

Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tayfun Uzbay, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile bir araya geldi.

Bakan Özlü’ye Üsküdar Üniversitesi’nin bilimsel çalışmaları ve Türkiye’de ilaç Ar-Ge’si gibi birçok konuda bilgi aktaran Uzbay, Özlü’den tavsiyeler de aldı.

Üsküdar Üniversitesi bilimsel çalışmalarını bürokrasiyle de paylaşıyor.

Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tayfun Uzbay bu kapsamda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile bir araya geldi.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede Prof. Dr. Uzbay Bakan Özlü’ye Üsküdar Üniversitesi araştırma projeleri, bilimsel çalışmalar, Nöropsikofarmakoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi, TEB Eczacılık Akademisi faaliyetleri ile Türkiye'de ilaç Ar-Ge'si gibi birçok konuda bilgi verdi.

Uzbay’ı ilgiyle dinleyen Bakan Özlü, bilim, sanayi ve teknolojiye ilişkin de Uzbay’a tavsiyelerde bulundu.

ÜHA


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:28 Eylül 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.