Prof. Dr. Nevzat Tarhan, darbe psikolojisini anlatacak

“Anne Darbe Ne Demek?” 15 Temmuz ve sonrasında yaşananları farklı bir açıdan ele alıyor.

 

 

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, 15 Temmuz darbe girişimi ve ardından yaşananları farklı bir çerçeveden değerlendirdiği yeni kitabında darbe psikolojisini anlatıyor. “Anne Darbe Ne Demek?” isimli kitapla ilgili 20 Mart pazartesi günü bir panel gerçekleştirilecek.

Prof. Dr. Nevzat Tarhan, darbe psikolojisini anlatacak

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, yeni bir kitap kaleme aldı. Prof. Dr. Nevzat Tarhan, darbe psikolojisini anlattığı  “Anne Darbe Ne Demek?” isimli kitabında 15 Temmuz darbe girişimi ve ardından yaşananları farklı bir çerçeveden değerlendirdi.

Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın yeni kitabıyla ilgili 20 Mart 2017 pazartesi günü Üsküdar Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda bir panel gerçekleştirilecek.

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mithat Baydur moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panelde Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Ak Parti Burdur Milletvekili ve 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek ve Gazeteci Yazar Avni Özgürel panelist olarak konuşma yapacak.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:17 Mart 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.