Prof. Dr. Atasoy, genç astsubaylara konferans

Prof. Dr. Atasoy, genç astsubaylara “Sahnelenen Olay Yerleri” konferansı verdi.

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, Ankara Jandarma Okulları Komutanlığı’nda 3 bine yakın genç astsubayla bir araya geldi. “Sahnelenen Olay Yerleri” başlıklı konferansla astsubaylara seslenen Atasoy her şeyin göründüğü gibi olmadığını, bir cinayete kaza, intihar ya da doğal ölüm süsü verilebileceğini söyledi.

Prof. Dr. Atasoy, genç astsubaylara konferansÜsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sevil Atasoy, Ankara Beytepe’deki Jandarma Okullar Komutanlığı’nda astsubaylarla bir araya geldi. Atasoy; “Sahnelenen Olay Yerleri” adlı konferans verdi.

Konferansı video aktarım yoluyla izleyenler ile birlikte üç bine yakın genç astsubay adayına hitap eden ve hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığına dikkat çeken Prof. Atasoy, bir cinayete kaza, intihar ya da doğal ölüm süsü verilebileceğini, intiharın cinayet sanılabileceğini örnekleriyle açıkladı.

İlgi ile izlenen konferanstan önce Atasoy, Jandarma Kriminal Laboratuvarının Daire Başkanı ve dokuz farklı uzmanlık alanının yöneticisi ile birlikte ülkemizde adli bilimler eğitiminin nasıl olması gerektiğine ilişkin görüş alış verişinde bulundu.

Atasoy ve beraberindekiler Üsküdar Üniversitesi Adli Bilimler Enstitüsü ile işbirliği olanakları üzerinde görüştü.
 
ÜHA


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:10 Mayıs 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.