Patricia Bragg Sosyal Hizmet Öğrencileriyle buluştu

Kanadalı eğitmen Patricia Bragg Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi. Bragg öğrencilere Virginia Satir Dönüşümsel Sistematik Aile Terapisi konusunda bilgiler verdi.

Üsküdar Üniversitesi önemli bir ismi öğrencileriyle buluştu.

“Virginia Satir Dönüşümsel Sistematik Aile Terapisi” eğitimlerini veren Kanadalı eğitmen Patricia Bragg, Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi.Patricia Bragg Sosyal Hizmet Öğrencileriyle buluştu
 
Emir Nebi Konferans Salonundaki buluşmaya öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Bragg, Sosyal Hizmet tarihinin önemli isimlerinden olan Virginia Satir’in geliştirdiği Dönüşümsel Sistematik Aile Terapisine ilişkin bilgi verdi.  

Yöntemin teorik yönüne ilişkin bilgi sahibi olan öğrenciler, canlandırma etkinliğiyle de mesleki hayatlarında nasıl kullanabilecekleriyle ilgili fikir edinme fırsatı yakaladı.

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:03 Kasım 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.