Patlamadan Korunun!

Patlamadan Korunma Eğitimi Üsküdar Üniversitesi’nde başlıyor.

Üsküdar Üniversitesi, iş sağlığı ve güvenliği alanındaki eğitimlerine bir yenisini daha ekliyor. ÜSGÜMER (İş Güvenliği, İş Sağlığı ve Çevre Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi) bünyesinde verilen Patlamadan Korunma Dokümanı Eğitimi ile özellikle iş kazalarında yaşanan patlamalar ve bunların önlenmesine ilişkin önlemlerle ilgili teknik bilgiler ve uygulamalar anlatılacak.

Üsküdar Üniversitesi, iş sağlığı ve güvenliği alanında verdiği eğitimlere yenilerini ekliyor. Patlamadan Korunma Dokümanı Eğitimi ile özellikle can kayıplarına ve yaralanmalara sebep olan patlamalarla ilgili iki günlük eğitimler verilecek.

İş Güvenliği, İş Sağlığı ve Çevre Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi - ÜSGÜMER bünyesinde Çarşı Yerleşke’de gerçekleştirilecek eğitimler İş Sağlığı ve Güvenliği Yüksek Lisans Program Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Rüştü Uçan ve öğretim görevlisi Efari Bahçevan tarafından verilecek.

2 gün sürecek eğitimlerde patlayıcı ortam oluşabilecek yerler, bu ortam ve bölgelerin belirlenmesi, patlayıcı ortam patlamalarının etkisinin azaltılması gibi teknik bilgilerin yanı sıra uygulamalı eğitimler de verilecek.


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:04 Eylül 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.