Orgazm süresini uzatın

Cinselliğin en can alıcı noktası olarak "orgazm" anını adletmek herhalde yanlış olmaz.

Cinselliğin en can alıcı noktası olarak "orgazm" anını adletmek herhalde yanlış olmaz.

orgazmOrgazm süresini saatlere çıkartmak elbette imkansız hatta belkide sağlıksız, ancak tadına doyulamayan bu anı uzatmanın bazı formülleri var.

NELER Mİ?

CİNSEL SORUNLARINIZI ÇÖZÜN

İyi bir ilişki için eşlerin uyumu çok önemlidir. İki taraf da cinsel ilişkiden tatmin olabilmek için aynı oranda zevk almalıdır. Öncelikle psikologlar diyor ki orgazm olabilmek için tüm vücudun rahatlaması gerekiyor. Uzmanlar bu konuda rahatlamanın uzun bir orgazm süresi için çok önemli olduğunu söylüyor. Erkeklerin, orgazm konusunda unuttukları şey; kadınlar orgazma ulaştıktan sonra da ilişkiden zevk alırlar bu nedenle erkeklerin bu süreyi olabildiğince uzun tutmaları, cinsel hayatlarının daha tatminkar olmasını sağlar.

ORTAMI HAZIRLAYIN...

Öncelikle cinsel ilişki öncesinde eşinizi şımartın, iltifatlar edin ve rahatlamasını sağlayın. İsveçli bilimadamlarının yaptığı araştırmaya göre rahatlamanın kadını orgazma götüren en önemli etkenden biri olduğu söyleniyor. İlişkiden önce yapacaklarınızla kendini güzel, mutlu ve rahat hissetmesi çok önemli. Cinsel ilişkiden önce onun kendini cinsel ilişkiye hazırlaması için romantik bir müzik koyabilirsiniz.

İLTİFAT EDİN...

Kadınlar çıplakken genelde vücutlarından utanırlar. Onun kendine güveninin yerine gelmesi için soyunduğu an ona iltifat edin.

ATMOSFERE AYAK UYDURUN...

Etrafınızdaki sesleri dinleyin. Onun vücudunu hissedin ve orgazma ulaştığı sırada çıkardığı sesleri dinleyin. Bu esnada onu dudaklarından ve vücudundan öpün. Dokunulmasından hoşladındığı veya tahrik olduğu bir alan varsa işe oradan başlayabilirsiniz. Daha sonra yavaşça ellerinizi aşağı kaydırın. Sakın acele edip, onu paniğe sürüklemeyin.

HAYAL EDİN...

İnsanların sahip olabileceği en güçlü cinsel organ hangisidir? Tabii ki de beyin. Düşünceleriniz, orgazm sürenizi uzatmanıza tahmin edemeyeceğiniz derecede katkı sağlayacaktır. Bulunduğunuz ortamdan çok olmak istediğiniz ortamı hayal edin.

BİR ANDA BIRAKIN...

Sevişmeniz sırasında bir anda durun ve sonra yaptığınız şeyi yapmaya devam edin. Partneriniz kendinden geçene kadar bunu yapmaya devam edin.

BİRAZ VAHŞİ OLUN...

Acının verdiği zevki bilir misiniz? Ama dozunda. Yavaşça saçından çekin, belki de tokat bile atabilirsiniz. Bu zevki ikiye katlayacaktır. MİLLİYET

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:22 Kasım 2013Yayınlanma Tarihi:23 Kasım 2013

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.