Onlar eşlerini daha çok aldatıyor

Hangi marka otomobil sürücüleri eşini daha çok aldatıyor?

Almanya’da yapılan bir araştırmada, kişilerin sürdükleri otomobil markası ile eşlerini aldatma konusundaki bağ incelendi. Eşleri tarafından aldatılan kişilere yönelik tavsiyeler veren “Seitensprung-Fibel.de” adlı sitenin isteği üzerine, Piyasa Araştırmaları Enstitüsü Koluna tarafından yapılan araştırmada ilginç sonuçlar ortaya çıktı.

Alman sürücüler arasında yapılan araştırmada eşlerine en sadık olanların Mazda kullanıcıları olduğu ortaya çıktı. 1336 Alman otomobil sürücüsü ile yapılan görüşme sonuçlarına göre, en sadık otomobil sürücüleri Mazda sahipleri. Tercihini Mazda’dan yana kullanan Almanların yüzde 5’i, eşlerini aldattıklarını itiraf ediyor. Ford ya da Toyota kullanan Almanlarda ise bu oran yüzde 9 düzeyinde.

BMW, VW ve Mercedes kullanan Almanların yüzde 10’u eşlerini aldattığını itiraf ediyor. Skoda kullanan Almanların arasında bu oran yüzde 11, Audi tutkunu Almanlarda ise yüzde 13. En fazla eşlerini aldatanlar ise yüzde 20 oranla Renault sahibi Almanlar.

Focus online’de yer alan habere göre, göz kaçamağı yapan Almanlar arasında ise, aldatma konusunda sadık olan Mazda sürücüleri yüzde 36 ile birinci sırada. Toyota ve Ford sürücüleri yüzde 34, BMW sürücüleri yüzde 31, Audi, VW ve Skoda sahipleri ise yüzde 30 düzeyinde gözle çapkınlık yapıyor. Sıralamada Mercedes sürücüleri yüzde 26, Renault sahipleri ise yüzde 25 oranında göz ucuyla çapkınlık yapıyor.

DHA


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:11 Ekim 2015Yayınlanma Tarihi:10 Ekim 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.