Önemli olan zayıflık değil...

87 yaşındaki model sektördeki gençler arasındaki zayıflık trendini eleştirdi, önemli olanın iyi bir duruş ve güzel bir görünüm olduğunu söyledi.

87 yaşındaki model sektördeki gençler arasındaki zayıflık trendini eleştirdi, önemli olanın iyi bir duruş ve güzel bir görünüm olduğunu söyledi. zayiflikDünyanın en yaşlı modeli olarak bilinen 87 yaşındaki İngiliz Daphne Selfe'in moda olan diyetleri ve incecik vücutlu modellere diyecek bir çift sözü var.

Şu aralar kızıyla birlikte model olmak isteyenler için online bir danışmanlık dersi başlatmaya hazırlanan ve dünyanın farklı yerlerinden kampanyaların yüzü olması teklif almaya devam eden Selfe moda diyetlere ve incecik bir vücuda zamanı olmadığını söylüyor. Selfe, etkileyici görüntüsünü sağlıklı beslenmeye ve zinde hayat tarzına bağlıyor. Özellikle de sektördeki birçok kişinin hava attığı 'thigh gap' (bacaklar arasındaki boşluk) trendinden hoşlanmadığını söylüyor. The Daily Mail Avustralya’ya konuşan Selfe, “Kıyafetler ince bir insanda kesinlikle daha güzel gözükür ama o kadar ince olmanıza gerek yok… Sadece iyi bir duruşun ve güzel bir görünümün olması yeterli” dedi. Yakın zamanda bir gözlük markasının kampanya yüzü olan model gözlük takarken güzel gözükme önerilerini paylaştı. Bazı yaşlıların tarzlarına verdikleri önemi kaybedip her durumda sıradan giyindiğini iddia ederek bunu üzücü bulduğunu söyledi. Yerel bir yarışmayı kazanıp Reading & Berkshire Review’a kapak olduktan sonra ilham verici Selfe’ye 21 yaşında modellik dünyasına girme şansı elde etmişti. THE DAILY NEWS

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:15 Temmuz 2015Yayınlanma Tarihi:18 Temmuz 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.