Ölmeden önce bunları yediler

Bir insanın ölmeden önce son dileği ne olabilir? ABD'de yaşayan mahkumların ölmeden önce son yemek istediklerini tutanaklara göre listeleyen Buzfeed.com isimli internet sitesi son derece çarpıcı bir durumu ortaya koyuyor.

Bir insanın ölmeden önce son dileği ne olabilir? ABD'de yaşayan mahkumların ölmeden önce son yemek istediklerini tutanaklara göre listeleyen Buzfeed.com isimli internet sitesi son derece çarpıcı bir durumu ortaya koyuyor.

olmedenonceBuna göre kimileri tabak dolusu kızarmış tavuğu mideye indirirken kimileri de kaşık kaşık dondurmayı götürüyor... Hayatının son dakikasını yemek yemeden geçirmek isteyenler de var. 41 yaşındaki Teresa Lewis cinayetten idama mahkum edildi. Lewis ölmeden önce kızarmış tavuk ve elmalı tart yemek istedi. 55 yaşındaki Angel Nieves Diaz ABD Florida'da adam öldürme hırsızlık yüzünden idam cezasına çarptırıldı. Nives Diaz bakın kendisine son yemeği sorulduğunda ne yaptı? Nives Diaz son yemeğini yemeyi reddetti. Timothy McVeigh 33 yaşında 168 kez cinayet veya cinayet teşebbüsünden idam cezasına çarptıldı. McVeigh ölmeden hemen önce naneli ve çikolatalı dondurma sipariş etti. 52 yaşındaki John Wayne Gacy 33 kez cinayet ve tecavüz sonucunda idam cezasına çarptırıldı. Gacy son yemeğinde 12 adet kızarmış karides ve bir kova KFC kızarmış tavuğun yanında yarım kilo çilek yedi. Gacy hapishaneye girmeden önce KFC restoranında çalışıyordu. 43 yaşındaki Ted Bundy'nin hemen hemen işlemediği bir suç kalmamış. Bundy tecavüz, ölü ile seks yapma, ve 35'ten fazla kez cinayet işleme suçlarından dolayı idam cezasına çarptırıldı. Bundy ölmeden önce biftek ve yumurta yemeyi tercih etti. 42 yaşındaki Rick Ray Rector 2 kez cinayet işlemekten idam cezasına çarptırıldı. Rector biftek ve kızarmış patates yemeği tercih etti. 49 yaşındaki Ronnie Lee Gardner soygun ve adam öldürmekten idam cezasına çarptılırdı. Gardner ölmeden önce Istakoz kuyruğu ve biftek yedi. 2 kez cinayetten idam cezasına çarptırılan Fernandino Nicola Sacco ölmeden önce sade bir menüyü tercih etti. Sacco çorba, et, çay ve kızarmış ekmek yedi. Theradgill ölmeden hemen önce haşlanmış tavuk yemeyi tercih etti. 49 yaşındaki Stephen Anderson 7 kez cinayete teşebbüsten idama mahkum edildi. Anderson ölmeden önce peynirli tost ve elmalı tart yedi. Buzfeed.com


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:24 Şubat 2014Yayınlanma Tarihi:12 Mart 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.