Öğretmenlere dikkat eksikliği eğitimi

Uzm. Psk. Çağla Kınalı, dikkat eksikliği ve hiperaktivite rahatsızlığında farkındalığı oluşturmak adına öğretmenlere yönelik gerçekleştirilen eğitim seminerlerini sürdürüyor.

Uzm. Psk. Çağla Kınalı, dikkat eksikliği ve hiperaktivite rahatsızlığında farkındalığı oluşturmak adına öğretmenlere yönelik gerçekleştirilen eğitim seminerlerini sürdürüyor.

Kınalı, Nevzat Akdemir ilköğretim okulu öğretmenlerinin ardından şimdi de Şehit Öğretmen Dudulu Sevda Aydoğan öğretmenleriyle buluştu. Hizmet ve hasta güvenliğini kalitesiyle dikkat çeken NPİSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesi Sosyal sorumluluk projeleriyle de takdir topluyor. Üsküdar Üniversitesi işbirliğiyle NPİSTANBUL Hastanesi uzmanlarının koruyucu ruh sağlığında okullarda farkındalık oluşturma adını yürütülen eğitim seminerleri devam ediyor. NPİSTANBUL Hastanesi uzmanları hemen her gün farklı bir yerde eğitici seminerler veriyor. Uzm. Psk. Çağla Kınalı yine öğretmenlere Dikkat Eksikliği ve Hiperaktiviteyi anlattı. Bu kapsamda Uzm. Psk. Çağla Kınalı Şehit Öğretmen Nevzat Akdemir İlköğretim Okulu’nun ardından şimdi de Şehit Öğretmen Dudulu Sevda Aydoğan İlköğretim Okulu öğretmenleriyle bir araya geldi. Kınalı öğretmenlere “Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite” anlattı. Hastalığa ilişkin öğretmenlere kapsamlı bilgi sunan Kınalı, hastalığın özellikleri, belirtileri ve tedavisine ilişkin de önemli ayrıntılar verdi. Haber: Şaban Özdemir Fotoğraf: Canan Ekmekçioğlu (NPGRUP)

Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:04 Mayıs 2012

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.