Öğretim üyelerinden teşekkür

Öğretim üyeleri, hiçbir gizli saklı faaliyet içinde yer almayan akademik ve idari kadro kurduğu için Üsküdar Üniversitesi'ne teşekkür etti.

15 Temmuz Darbe Girişiminin ardından Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Prof. Dr. Haydar Sur başkanlığında yaptığı toplantı sonrası tek bir öğretim üyesi ve idari personelin şüpheli bulunmaması üzerine İDER Vakfı adına Mütevelli Heyeti Başkanı A. Furkan Tarhan ve Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan'a teşekkür etti.

Öğretim üyeleri adına Prof. Dr. Haydar Sur şu ifadeleri kullandı.

"Üniversitemizin kurucusu ve destekleyicisi olan İnsani Değerler Vakfı adına;
Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın A. Furkan Tarhan ve Üniversitemizin kurucu lideri aynı zamanda da Rektörü olan Prof. Dr. Sayın Nevzat Tarhan’a,

Ülkemizde yıllardır ihanet ve darbe planları içinde en önemli üsler arasında sayılan üniversitelerde gizli yapılanmaların yaşanmasına rağmen, hiçbir gizli saklı faaliyet içinde yer almayan ve milli çıkarlarımız dışında başka hiçbir çıkar tanımayan duruş ve yönetimleri ile bize, ülkesine ve milli değerlerine bağlı öğrenciler yetiştirme ve bilimsel çalışma olanağı sağladıkları için, hiçbir öğretim üyesi ve idari personelinin şüpheli bulunmadığı tertemiz öğretim üyeleri takımı olmanın gururuyla teşekkürlerimizi sunarız."

Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyeleri

ÜHA

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:31 Temmuz 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.