Öğrencilere madde bağımlılığı anlatıldı

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Finike Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerine yönelik ’Güvenli, Huzurlu Finike ve Madde Bağımlılığı’ semineri düzenlendi.

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Finike Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerine yönelik ’Güvenli, Huzurlu Finike ve Madde Bağımlılığı’ semineri düzenlendi.

ogrencibagimlilikAÜ Finike MYO ve Finike Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde yüksekokul konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, Emniyet Müdür Yardımcısı Halis Çevik, Finike MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Metin Göksel Akpınar, müdür yardımcıları, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

BAĞIMLI OLMAKTAN BÖYLE KURTULUN

Öğrencilere, ilçenin tanıtımının yapıldığı, güvenli ve huzurlu bir şekilde yaşamanın yollarının anlatıldığı toplantıda, madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıklar hakkında bilgi veren Emniyet Müdürü Cemil Doğan, arkadaş çevresi nedeniyle kötü alışanlıklar edinildiğini söyledi. Doğan, verimli öğrencilik geçirmek için kötü arkadaş çevresinden uzak durmanın önemli olduğunu kaydetti. Seminerin sonunda, Emniyet Müdürü Doğan’a teşekkür eden Finike MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Metin Göksel Akpınar, ülkenin geleceği olan gençlerin Finike’de huzurlu, güvenli ve kötü alışkanlıklardan uzak bir öğrencilik süreci geçirmelerine yönelik verilen eğitimin önemli olduğunu vurguladı. DHA      

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:12 Kasım 2014Yayınlanma Tarihi:14 Kasım 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.