Öğrenciler Uludağ'da stres atıyor

Kayakseverlerin ilgi odağı Uludağ, sömestir tatilinde öğrencilerle doldu. Gün boyu kayak yapan öğrenciler, gece de eğleniyor.

Kayakseverlerin ilgi odağı Uludağ, sömestir tatilinde öğrencilerle doldu. Gün boyu kayak yapan öğrenciler, gece de eğleniyor.

uludag_stresTürkiye’nin en modern kayak tesisleri arasında yer alan ’Beyaz Cennet’ Uludağ, sömestir tatilinde öğrencilerin akınına uğradı. Sezonun en hareketli günlerini geçiren Uludağ’da otel ve misafirhaneler doldu. Kar kalınlığının 215 santim olarak ölçüldüğü Uludağ’da, gençler gün içersinde kayak ve snowboarlarıyla kaymanın tadını çıkarıyor. Gündüz kayak yapan gençler geceleri ise sabahın ilk ışıklarına kadar eğleniyorlar. Otel işletmecileri yoğunluğun Şubat ayının ikinci yarısına kadar devam edeceğini belirttiler. STRESTEN KURTULMANIN YOLLARI Toplam 5 bin yatak kapasiteli Uludağ’da 22 otel ve misafirhane bulunuyor. DHA

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:01 Şubat 2013Yayınlanma Tarihi:03 Şubat 2013

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.