NPİSTANBUL Hastanesi kadrosuna yeni bir isim daha

Alanında önemli çalışmalara imza atan Psikiyatri Uzmanı Dr. Fuat Beşkardeş Üsküdar Üniversitesi Nöropsikiyatri Hastanesi’nde görevine başladı.

Alanında önemli çalışmalara imza atan Psikiyatri Uzmanı Dr. Fuat Beşkardeş NPİSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesi'nde görevine başladı.

P1160203_opt NPİSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesi kadrosunu genişletiyor. “Bilimden sağlığa” sloganı ve profesyonel kadrosuyla kurulduğu ilk günden bugüne hizmetlerini en iyi şekilde sürdüren NPİSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesi ve poliklinikleri, uzman kadrosunu her geçen gün genişletiyor. Tıp dünyasındaki son gelişmelerle birlikte psikiyatri’de yeni tedavi yöntemlerini uzman kadrosuyla etkin bir biçimde sunan NPİSTANBUL Hastanesi, toplumun ruh sağlığı düzeyini yükseltmek, ruh sağlığıyla ilgili sorunların çözümüne katkıda bulunma hedefiyle hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Dr. Fuat Beşkardeş de artık NPİSTANBUL Hastanesi ailesinde. Bugüne kadar psikiyatri alanında önemli çalışmalara imza atan Beşkardeş, bundan böyle  NPİSTANBUL Hastanesi’nde görev yapacak. Yerli ve yabancı dergilerde yayınlanmış çok sayıda makalesi bulunan Beşkardeş, özellikle Bağımlılık Psikiyatrisi, Anksiyete Bozuklukları, Kişilik Bozuklukları, Sinematerapi (FilmTerapisi) ve Biblioterapi konularında çalışıyor. Şaban Özdemir (NPGRUP)  


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:23 Aralık 2011Yayınlanma Tarihi:13 Aralık 2011

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.