‘Meslek Seçimi ve Tercihlerde Dikkat Edilmesi Gerekenler’ semineri

Tözeniş'ten rehberlere ‘Meslek Seçimi ve Tercihlerde Dikkat Edilmesi Gerekenler’ semineri

Üsküdar Üniversitesi sadece aday öğrencileri değil, doğru tercih ve meslek seçiminde rehber öğretm‘Meslek Seçimi ve Tercihlerde Dikkat Edilmesi Gerekenler’ seminerienleri de bilgilendiriyor. Bu kapsamda Üsküdar Üniversitesi eğitim uzmanı Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş, Gebze Rehberlik Araştırma Merkezine bağlı 200 rehber öğretmenle bir araya geldi. Tözeniş öğretmenlere tercihler öncesinde önemli bilgiler verdi.

200 rehber öğretmenin katıldığı seminer Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Gebze Rehberlik Araştırma Merkezine bağlı çalışan rehber öğretmenlerin katıldığı programda eğitim uzmanı Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş, LYS öncesinde önemli bilgiler verdi.

‘Meslek Seçimi ve Tercihlerde Dikkat Edilmesi Gerekenler’ semineri 2‘Meslek Seçimi ve Tercihlerde Dikkat Edilmesi Gerekenler’ başlıklı bir sunumunda Tözeniş, rehber öğretmenlerin sorularını da yanıtladı.

ÜHA


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:24 Mayıs 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.